Kanye West je smislio plan da sagradi sklonište kako bi se sakrio od Kardashiana i Clintona, a sada vam otkrivamo detalje koje je planirao!

Kontroverzni američki reper Kanye West je imao ideju da ukloni sve prozore i struju iz svoje luksuzne vile u Malibuu, vrijedne 57 milijuna dolara, kako bi je pretvorio u bombaško sklonište iz 1910. godine. Međutim, njegov bivši voditelj projekta preuređenja, Tony Saxon, ga sada tuži zbog ovog plana, javlja TMZ. Prema tužbi koju je nedavno podnio Višem sudu okruga Los Angeles, Saxon je radio na projektu od rujna 2021. godine i radio je po 16 sati dnevno na kući koju je dizajnirao slavni arhitekt Tadao Ando.

Tvrdi da je spavao na podu kuće kao dio svog posla, provodeći vrijeme kao voditelj projekta i čuvar imanja 24 sata dnevno i sedam dana u tjednu. Međutim, West je platio samo tjedan dana rada i ignorirao sve Saxonove brige i upozorenja. Konačno, u studenom 2021., Saxon je dobio otkaz nakon što je odbio ukloniti prozore i struju iz kuće. On je bio zabrinut da bi Westovi planovi mogli izazvati požar, ali reper mu je zaprijetio da će ga smatrati neprijateljem ako ne izvrši njegovu viziju. “Ako ne budeš radio ono što ti kažem, nećeš raditi za mene, neću ti više biti prijatelj i samo ćeš me vidjeti na TV-u”, poručio mu je Kanye.

Saxon je odgovorio da ne gleda televiziju i dobio je otkaz na licu mjesta. U tužbi se navodi da je Westova vizija kuće uključivala pretvaranje vile u sklonište slično onima iz 1910. godine, a planirao je ukloniti mramorne kupaonice, prozore, vodovod i struju. Također je želio zamijeniti stepenice toboganima. Saxon sada tuži Westa zbog kršenja zakona o radu i traži neisplaćene plaće i odštete u iznosu većem od milijun dolara.

“Trebal

Related Article