Kerempuh, poznato Gradsko satiričko kazalište, bit će domaćin jedne posebne glazbene večeri ispunjene emocijama. U subotu, 30. rujna, s početkom u 20 sati, održat će se humanitarni koncert grupe Cambi, veličanstvenog sastava koji će dirnuti srca svih zaljubljenika u dalmatinsku glazbu. Ovaj izuzetan glazbeni doživljaj organizira se povodom podizanja svijesti o malignim bolestima djece, kao i obilježavanja 10 godina rada Zaklade Nora Šitum.

Zaklada Nora Šitum, neprofitna organizacija koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima, slavi 10 godina rada punih ljubavi i nade. Humanitarni koncert grupe Cambi je prilika za zahvalu svim volonterima, sponzorima i obiteljima koje podržavaju ovaj hvalevrijedan rad. Ova nevjerojatna večer glazbe i solidarnosti ostavit će duboki pečat u srcima svih prisutnih, podsjećajući nas na snagu glazbe i humanosti.

Ulaznice za ovaj posebni događaj mogu se kupiti na službenoj web stranici kazališta Kerempuh ili na blagajni kazališta od utorka do subote, od 10 do 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 15 eura, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je pomoći oboljeloj djeci, kojoj Zaklada Nora Šitum kontinuirano pruža podršku.

Ne propustite ovaj uzbudljivi koncert koji će spojiti vrhunsku glazbu i humanost na jedinstven način. Budite dio ove večeri koja će ujediniti ljude i pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija. Više informacija možete pronaći na portalu Showbuzz.

Related Article