KLISAB, popularni domaći prêt-à-porter brand, predstavlja svoju drugu samostalnu reviju na kojoj će predstaviti svoju sedmu jesensku kolekciju pod nazivom “Nikada nećemo imati Pariz”. Ovaj naslov jasno ukazuje na ironičan odnos prema sentimentalnosti, kiču i klišejima koje je KLISAB preuzeo i izrazio kroz nove modele.

Ova kolekcija predstavlja iskorak u estetici brenda, koji se inače ističe minimalizmom i semantičkom otvorenošću. Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić su se odlučili za teatralan stav te su istražili nove elemente poput perlica, volana i čipke kako bi stvorili odjeću koju publika voli, a koja je jedinstvena za KLISAB. Kolekcija također uključuje i nakit dizajniran u suradnji s brandom Mammii.

Vizuali koji najavljuju novu reviju interpretiraju tematsku okosnicu i eklektičnost kolekcije te su snimljeni u suradnji s partnerom projekta, automobilskim brandom Lexus. Većina odjevnih komada u KLISAB kolekciji izrađena je od materijala iz vlastitog fonda, a brend podržava misiju Lexusa u minimiziranju otpada i elektrifikaciji tržišta luksuznih vozila.

Nova kolekcija KLISAB donosi i fotografije koje je snimio Aleksandar Selak, a stilist kose je Ante Pažanin. Ovaj je projekt podržan i od strane Showbuzza.

Izvor: Showbuzz

Related Article