Pjevačica Sandra Afrika odlučila je napraviti pauzu od nastupa i otputovala je izvan granica Srbije na luksuzni odmor u Africi. Na popularnoj pješčanoj plaži, Sandra je pokazala svoju preplanulu figuru u bijelom bikiniju koji je privukao mnogo pažnje.

Na jednoj od fotografija, Sandra leži na trbuhu, a na njezinoj stražnjici ostali su pješčani otisci ruku, što je izazvalo mnoge reakcije i znatiželju kod njenih pratitelja. Mnogi su se pitali čije su to šake.

Ovaj odmor također je pružio priliku Sandri da pokaže svoju prirodnu ljepotu bez trunke šminke. Fotografije na njenom Instagram profilu privukle su brojne komentare oduševljenja, nazivajući je kraljicom, bombom i sličnim komplimentima.

Nakon toga, Sandra je podijelila još jednu fotografiju u drugom badiću i osmijehom na licu poručila kako je najljepše vidjeti sebe sretnu i nasmijanu.

Sandra Afrika na Instagramu ima 1,6 milijuna pratitelja s kojima dijeli trenutke s nastupa, modne kombinacije i sretne trenutke iz privatnog života, poput putovanja.

Za više detalja, posjetite Showbuzz.

Related Article