Kolinda Grabar-Kitarović je podijelila svoje impresivne fotografije s posjeta Americi, otkrivajući što je tamo sve doživjela.

Nekadašnja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na društvenim mrežama galeriju fotografija sa svog putovanja u Washington i New York.

Uz fotografije je podijelila i svoja iskustva. Sudjelovala je na desetoj godišnjici organizacije Women Political Leaders kao veleposlanica za imunizaciju. Također je podržala aktivnosti Olimpijskih igara i bila je gost na večeri koju su organizirali ACUS i gradonačelnik New Yorka, Eric Adams, u rezidenciji Gracie Mansion. Grabar-Kitarović se također sastala s Međunarodnim savjetodavnim odborom ACUS-a kako bi raspravljala o hitnim geopolitičkim pitanjima i bila je nazočna na dodjeli nagrada Global Citizen Awards za 2023. godinu.

“Posebno smo se poklonili predsjedniku Ukrajine, Zelenskom, njemačkom kancelaru, Olafu Scholzu, japanskom premijeru, Fumiu Kishidi i američkoj tajnici financija, Janet Yellen”, naglasila je.

“Ne smijemo zaboraviti hrabre žene diljem svijeta, poput Olene Zelenske, koje nas svakodnevno inspiriraju”, dodala je Grabar-Kitarović i pozirala za fotografiju s prva damom Ukrajine.

Jedno od posebno popularnih fotografija koje je Grabar-Kitarović podijelila bilo je ono na kojem nosi elegantnu ružičastu haljinu.

“Divna i inteligentna gospođa!”, “Predivna žena”, “Naša vlastita Golda Meir”, samo su neki od mnogobrojnih komplimenata koje je dobila.

Piše: Showbuzz

Related Article