Sofia Vergara, poznata kolumbijska glumica, nedavno je podijelila fotografiju na kojoj je potpuno bez šminke. Nakon napornog leta avionom, odlučila se opustiti u prekrasnoj kadi koja oduzima dah.

Lijepa kolumbijska glumica Sofia Vergara uvijek je viđena javnosti našminkana i dotjerana, noseći usku odjeću koja ističe njene bujne atribute. Međutim, konačno se odlučila pokazati i drugu stranu svog izgleda bez šminke.

Na slici, Sofia pozira bez šminke, sa zavezanim punđama, u prekrasnoj mramornoj kadi. Uz sliku, Sofia je napisala zabavan opis koji je nasmijao njene pratitelje.

”2 ujutro, umorna od leta, razmišljam kako da ovu kadu premjestim u Los Angeles!” napisala je.

Ova fotografija Sofie osvojila je srca mnogih, pogotovo nakon što je nedavno objavljeni vijest o njenom rastanku sa suprugom Joe Manganiellom. Sve veća pometnja se podigla oko Sofije, posebno zbog njenog izgleda na ovoj slici.

Bivši supružnici nemaju zajedničku djecu, ali Sofia ima 31-godišnjeg sina iz prethodnog braka. Osim po svom izgledu, Sofia je poznata i po svom tvrdom naglasku prilikom govora engleskog jezika te po ulogama u humorističkim filmovima.

Piše: Showbuzz, izvor članka

Related Article