Novi trejler za posljednju sezonu serije “Kruna” izazvao je burne reakcije u Velikoj Britaniji, s posebnim naglaskom na scene princeze Diane koje mnogi nestrpljivo očekuju.

Datum izlaska šeste sezone serije “The Crown” napokon je otkriven, a objavljen je i trejler koji otkriva da će se Imelda Staunton vratiti u ulozi kraljice Elizabete.

Prve četiri epizode šeste sezone bit će dostupne na Netflixu od 16. studenog, dok će posljednjih šest epizoda biti objavljeno 14. prosinca, nakon gotovo mjesec dana pauze.

Plakat šeste sezone prikazuje snažnu fotografiju princeze Diane u plavom kupaćem kostimu, sjedeći na rubu drvene platforme, što ukazuje na to da će se ova sezona posebno fokusirati na nju.

Unatoč nagađanjima, izvori tvrde da će šesta sezona serije završiti ovdje, ali da bi se mogli snimati i filmski nastavci u budućnosti.

Za posljednju sezonu serije “The Crown” planirani su i povratnički trenuci kraljice Elizabete, s povratkom u vrijeme njenog djetinjstva i mladosti, kao i raskošni snovi iz prošlosti i budućnosti.

Britanski mediji izvještavaju da su kreatori serije odlučili završiti priču prikazivanjem vjenčanja kralja Charlesa i kraljice Camille, nakon što su se već suočili s kritikama zbog prikazivanja nesreće u kojoj je poginula princeza Diana, kao i njenog sprovoda.

Ovo je izazvalo nelagodu među članovima kraljevske obitelji, a jedan od pisaca serije opisuje vjenčanje Charlesa i Camille kao veliko finale. Izvori tvrtke Netflix izjavili su da se nadaju da će ovim potezom zaustaviti kritike koje tvrde da serija omalovažava kraljicu Elizabetu i kraljevsku obitelj.

Piše: Showbuzz

Related Article