Marko Brusač, četvrti ispali kandidat iz ovogodišnje sezone MasterChefa, podijelio je svoje dojmove s našim portalom. Otkrio je što je naučio tijekom svog kratkog putovanja, ali i koliko je važno kuhati s ljubavlju i strašću.

Marko Brusač je ispao četvrti kandidat iz ovogodišnje sezone ”MasterChefa”.

Iako je njegovo putovanje završilo rano, Marko kaže da nije imao velika očekivanja. “Nisam imao očekivanja, tako da sam ponosan i sretan”, kratko je odgovorio.

Unatoč tome što se zbližio s ostalim natjecateljima, 33-godišnjak ističe dva favorita: “Svi smo kao obitelj i svi su kandidati favoriti za osvajanje, ali volio bih da Manuel i Mateja ostanu još dugo u natjecanju.”

Iako je njegovo vrijeme u showu bilo kratko, ipak je nešto naučio. “Naučio sam bolje kuhati, snalaziti se u stresnim situacijama i shvatio sam koliko je važno zajedništvo, ljubav i obitelj”, iskreno je rekao.

Jednom prilikom su kandidati izabrali Marka za vođu tima, a taj mu je zadatak bio najteži tijekom natjecanja. Kada su ga pitali bi li se ponovno prijavio, Marko je odgovorio: “Mislim da sam puno naučio iz ove prijave.”

Kao Slavonac koji živi na Kvarneru, Marko nam je otkrio da u svojoj prehrani često uključuje slavonske delicije. “Pronađe se više puta tjedno. Nadam se da ću sada pripremati poboljšana i kompleksnija jela”, rekao je.

Marko je svoju suprugu upoznao u Centru za autizam, gdje oboje rade, i ona ga je prijavila za sudjelovanje u “MasterChefu”. Imaju petogodišnju kćer, a najčešće Marko kuha za obitelj. “Trudim se pripremiti nešto ukusno i hranjivo. Vole razna maneštra jela, meso, ribu i puno povrća”, otkrio je.

Na pitanje kako usklađuju privatni i poslovni život, s obzirom da rade na istom mjestu, Marko je rekao: “Pokušavamo pronaći balans i vrijeme za nas i sve ostalo.”

Kada je riječ o izboru između mesa i ribe, Marko se teško odlučuje. “Volim oboje, ali u posljednje vrijeme pokušavam jesti više ribe”, priznao je.

Slavonija ili Kvarner? “Više Kvarner zbog mora, ali Slavonija mi je puna uspomena. Pa odgovor bi bio – i jedno i drugo”, zaključuje.

Natjecanje za titulu novog masterchefa se nastavlja, a kako će se natjecatelji snaći u izazovima koje im postavlja žiri, možete saznati u sljedećoj epizodi.

Piše: Showbuzz

Related Article