Drea de Matteo, zvijezda serije Sopranovi, nedavno je iznenadila svoje obožavatelje pridruživši se popularnoj platformi OnlyFans. Otkriven je i razlog koji je doveo do njene odluke.

Glumica koja je proslavila svoju ulogu Adriane La Cerke u popularnoj seriji “Obitelj Soprano”, Drea de Matteo, izazvala je mnogo pažnje kada se saznalo da se pridružila OnlyFans-u – platformi koja nudi sadržaj za odrasle. Sada je otkrila da je odluka proizašla iz njenog odbijanja primiti cjepivo protiv COVID-19, što je rezultiralo gubitkom glumačkih angažmana i kritikama fanova.

51-godišnja Drea tvrdi da se pridružila OnlyFans-u kako bi ponosno izrazila svoju ulogu majke koja ne priznaje poraz. Ona podržava sve mame koje ostaju kod kuće i žene koje uživaju u odgajanju djece. Unatoč izazovima, uspjela je pronaći ravnotežu između svojih različitih uloga. U nedavnom intervjuu za Fox News, izjavila je: “Nisam znala da ću morati ovako drastično promijeniti svoj život. Trebala bih se opustiti i razmišljati o novim stvarima, ali u industriji glume žene kao ja često se smatraju divljima.”

Slogan OnlyFans platforme “Show your wild side” očito je privukao Dreu, koja je najveću slavu stekla igrajući Adrianu La Cerku između 1999. i 2006. godine. Za svoju izvanrednu izvedbu u seriji, osvojila je Emmy nagradu za najbolju sporednu glumicu 2004. godine.

Drea je objavila vijest o pridruživanju OnlyFans-u na svom Instagram profilu, na kojem je prati 445 tisuća ljudi. Prozirne fotografije na njenom profilu prikazuju je u izazovnim pozama, nagu, noseći samo čizme do bedara i samo gornji dio bikinija sa zvijezdama.

Iznad svega, Drea je majka dvoje djece koja je 2015. godine izgubila svoj dom u New Yorku uslijed eksplozije plina. Nakon završetka “Obitelji Soprano”, Drea se pojavila u spin-offu “Joey” i seriji “Prijatelji”. Također je glumila u “Očajnim kućanicama” kao Angie Bolen. Unatoč turbulentnom putovanju, Drea de Matteo ostaje jaka i hrabra žena koja se odupire izazovima i donosi hrabre odluke.

Piše: Showbuzz

Related Article