Emily Ratajkowski se ponosi svojim kupaćim kostimima vlastitog brenda, kao i svojim prirodnim seksipilnim oblinama. Pogledajte njene fotke s plaže!

Slavna manekenka Emily Ratajkowski nedavno je objavila nove fotografije s plaže, promovirajući tako svoj brend kupaćih kostima Inamorata. Njihov najbolji opis – oskudni.

Emily je na plaži pozirala nauljena uz svoju kolegicu, privlačeći pogled na svoju obliju stražnjicu koja oduzima dah muškarcima diljem svijeta. Na jednoj od fotografija se čak vidi i celulit ispod guze, no Emily se ne srami toga i izgleda fantastično bez obzira na to.

Upavo zahvaljujući svom tijelu, manekenka je posljednjih nekoliko godina na vrhu A-liste, i nema problema s pokazivanjem svoje fantastične figure.

Podsjetimo, prošle godine Emily se razvela od Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka. Razlog za razvod bila je njegova prevara.

Nakon toga, strani mediji su nagađali da je Emily započela romansu s Bradom Pittom, ali ta šuškanja nikada nisu potvrđena. Također su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, no čini se da između njih postoji samo prijateljstvo jer Pete ima novu djevojku.

Kasnije je priznala da je imala tajnu vezu s Harryjem Stylesom, ali trenutno, koliko znamo, Emily je slobodna.

Piše: Showbuzz

Related Article