Suzana Mančić, nekada poznata kao loto-djevojka, nije se dala poljuljati ni eksplicitnom snimkom. Pogledajte kako je izgledala u svojim najslavnijim danima!

Suzana Mančić ostala je poznata širom regije kao loto-djevojka, a od tada je prošlo mnogo godina. Danas je uspješna televizijska voditeljica koja je hrabro krenula dalje nakon skandala s eksplicitnim snimkom koji je ugrozio njezinu karijeru.

Nemamo mnogo fotografija iz njenih mladih dana, ali nedavno se na jednoj Instagram stranici pojavila jedna zanimljiva slika.

Jasno je da se od tada dosta promijenila, ali unatoč godinama, Suzana i dalje vodi brigu o svom izgledu te se fokusirala na liposukcijsku dijetu koja joj je pomogla da smanji svoju težinu.

No, Mančić je dugi niz godina bila nesigurna zbog procurjelih eksplicitnih snimki.

“Prvi put sam doslovno pomislila da nestanem. Htjela sam se probuditi iz sna nakon 20 godina, ali naravno, život ide dalje. Isplačete se, izvrištite da vas nitko ne čuje, podignete glavu, duboko udahnete i krenete ulicom, gdje vas čekaju neugodna iznenađenja”, rekla je za Blic.

Dodala je kako je sretna što su svi ostali normalni nakon tog velikog incidenta.

Legendarna voditeljica se 2018. godine udala za Simeona Ocomokosa, grčkog bankara kojeg ljubi već mnogo godina. Vjenčanje su obavili u njegovoj domovini – Grčkoj, koju Suzana često posjećuje i izražava svoju ljubav prema toj zemlji.

Par je dugo najavljivao vjenčanje, ali su ga konačno izrekli tek nakon 18 godina ljubavi.

Piše: Showbuzz

Related Article