Zlatko Mateša i Blanku Kačer podržavaju zagrebačke obrtnike na javnom događaju. Leonarda Lončar, unatoč gipsu na nozi, odlučila je prisustvovati Zlatnoj igli u Zagrebu. U intervjuu za In magazin, otkrila je kako je zaradila gips na nozi i što je motivira da nastavi hrabro naprijed.

Leonarda Lončar i Zlatko Mateša pojavili su se na Zlatnoj igli kako bi podržali zagrebačke obrtnike. Mateša je čestitao udruzi i naglasio važnost tog događaja, istaknuvši da je Zagreb modni centar koji vrijedi istražiti. Leonarda Lončar, uvijek vesela unatoč gipsu, izrazila je zahvalnost na životu i motivaciju koju joj pružaju djeca, prijatelji i ljubav koja je okružuje.

Uz podršku kreativnih dizajnera i obrtnika, Zlatna igla u Zagrebu je privukla pažnju svjetskih medija. Dizajner Zoran Aragović opisao je svoj rad koristeći klasičnu denim boju i geometrijske uzorke, dok je Dizajner Ivan Alduk oduševio publiku svojim zimskim i otkačenim dizajnom inspiriranim prirodom. Ivan Tešija se pohvalio da bi njegov stil moga sjediti uz Cher na Tjednu mode u Parizu.

Leonarda Lončar, koja je prije nosila obrtničke revije, trenutno je fokusirana na majčinstvo i obiteljski život, ali tko zna – možda jednog dana ponovno prikaže svoju kolekciju na Zlatnoj igli ili negdje drugdje. Bez obzira na sve uloge koje obavlja, nijedna nije blizu ljubavi koju osjeća prema svojoj djeci.

Za više informacija o ovom događaju, posjetite Showbuzz.

Related Article