Lepa Brena je sa velikim oduševljenjem prisustvovala drugom koncertu Aleksandre Prijović u Štark Areni, o kojem se poslije ne prestaje pričati.

Pjevačica Lepa Brena nije mogla propustiti nastup jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Aleksandre Prijović, koja je dva puta za redom rasprodala veliku arenu u Beogradu.

Fotografi su uhvatili Brenu dok je dolazila na koncert, a ona je pozirala sretna i nasmijana, pokazujući koliko je ponosna na svoju Aleksandru.

Za tu prigodu, Lepa Brena je odabrala plave široke hlače s zanimljivim detaljima, koje je kombinirala s jednostavnom bijelom majicom. Preko toga je nosila dugačak kaput s likom iz crtića, koji je sve oči privukao na nju.

Kosa joj je bila poludignuta, s prednjim dijelom iskovrčanim, dok je stražnji dio bio podignut ukosnicom. U jednom trenutku je skinula kaput i obukla rozi šljokičasti prsluk.

Valja spomenuti da je Aleksandra Prijović udala se 2018. godine za Filipa Živojinovića, s kojim ima sina.

Odnos između Aleksandre i Lepe Brene izazvao je javnu raspravu u obitelji, jer Aleksandri smeta što je uvijek predstavljaju kao Breninu snahu. No, bez obzira na to, Lepa Brena i Aleksandra su pokazale da su vrlo bliske i podržavaju jedna drugu.

Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem ponosna majka dvojice sinova, Stefana i Viktora.

Više o ovom izlasku Lepa Brene pročitajte na Showbuzz.

Related Article