Bivša miss Urugvaja Sherika De Armas preminula je u 27. godini nakon hrabre borbe s rakom maternice.

Bivša miss Urugvaja, Sherika De Armas, poznata po sudjelovanju na izboru za Miss Svijeta, preminula je u 27. godini nakon što je dvije godine hrabro vodila bitku protiv raka maternice.

Sherikina hrabrost i snaga obišli su medije, a nedavno je i The New York Times izvijestio o njenoj tužnoj vijesti. Prijatelji i članovi obitelji odali su joj počast nakon njenog preranog odlaska.

“Leti visoko, sestrice. Uvijek ćeš biti s nama”, riječi su koje je njen brat Mayk’ De Armas podijelio na društvenim mrežama u čast Sherikinog života.

Aktualna miss Urugvaja, Carla Romero, izrazila je svoju tugu: “Sherika je bila previše posebna za ovaj svijet i jedna od najljepših žena koje sam imala čast upoznati u životu.”

Sherika se na svjetskom izboru ljepote natjecala 2015. godine sa samo 18 godina. Njenoj ljepoti i harizmi su se divili brojni mediji.

U intervjuu za NetUruguay per Univision, Sherika je rekla: “Uvijek sam željela biti model, bilo da se radi o reklamnom modelu ili modelu za modnu pistu. Moda mi je strast, a mislim da je ulazak u izbor za Miss Universe san svake djevojke. Presretna sam što sam imala priliku proživjeti to izazovno iskustvo.”

Osim što se isticala svojom ljepotom, Sherika je bila poznata i po svojem humanitarnom radu. Posvetila je vrijeme organizaciji Pérez Scremini Foundation koja pomaže djeci oboljeloj od raka.

Piše: Showbuzz

Related Article