Lidija Bačić postala je pravi hit na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografiju svog besprijekornog tijela, i to bez ikakvih filtera. Ova popularna pjevačica svoje obožavatelje ostavila je bez daha kada je podijelila svoj izazovni trenutak s odmora u Barceloni.

Posebno se istaknula slikajući se u dvodijelnom badiću, a njezina savršena figura privukla je pozornost svih koji su je vidjeli.

Lidija nije mogla sakriti zadovoljstvo dok je objašnjavala da na slici nije koristila nikakve filtere. Ovo je dodatno impresioniralo njenog velikog broja fanova. Pjevačica je istaknula da za održavanje svog zdravlja i fit izgleda puno vremena posvećuje tjelesnoj aktivnosti i zdravoj prehrani, što je još jedan razlog zašto izgleda tako dobro.

Pozirajući s otvorenim kaftanom ispod kojeg je nosila dvodijelni crni bikini s bijelim prugama, Lidija je naglasila ljepotu svog tijela i stilizirala savršen izgled. Na slici su do izražaja došli njezin pirsing na trbuhu i raskošne grudi, što je privuklo dodatnu pažnju i divljenje.

Slika je snimljena u predivnom ambijentu Barcelone, s ležaljkama, palmama i ogromnim bazenom u pozadini. Fanovi su ispod objave izrazili divljenje i oduševljenje, komentirajući Lidijinu ljepotu i izgled.

Lidija Bačić je poznata po tome što na svojim slikama ne koristi nikakve filtere. Za razliku od mnogih drugih poznatih ličnosti, ona s ponosom pokazuje svoj prirodan izgled. Pjevačica ističe da je važno biti autentičan i izbjegavati pretjerano uređivanje slika. Lidija želi da njezini fanovi vide kako izgleda u stvarnom životu te da budu zadovoljni i kad je vide uživo.

Još jednom je Lidija Bačić dokazala zašto je omiljena među obožavateljima. Njen prirodan izgled i pozitivna energija osvajaju srca mnogih, a ova bezfiltarska fotografija samo je dodatno istaknula njezinu ljepotu i samopouzdanje.

Lidija je svoj odmor iskoristila ne samo za opuštanje i uživanje, već i za inspiriranje svojom izazovnom fotografijom. Njezini fanovi jedva čekaju vidjeti što će sljedeće dijeliti s njima.

Saznajte više na: Showbuzz

Related Article