Crnogorski glumac Momčilo Otašević oduševio je svoje pratitelje nizom predivnih fotografija na kojima uživa s kćerkicom Mašom. Pogledajte kako su zajedno proveli svoje ljetne dane.

Momčilo Otašević, poznat po ulozi u popularnoj seriji ”Kumovi”, podijelio je novi set prelijepih fotografija sa svojom kćerkicom Mašom i oduševio svoje obožavatelje.

On je uvijek iznimno ponosan na svoju obitelj, kako i ne bi bio, a sada je otkrio kako su zajedno proveli nezaboravno ljeto, u kojem je Maša slavila svoj peti rođendan.

”Moja čarolija”, napisao je glumac uz fotografije na kojima rone, uživaju na brodu, a na jednoj od njih Momčilo baca kćerkicu u zrak i veselo je hvata.

 

Inače, Momčilo je ponosni otac dvoje djece – kćerkice Maše i sinčića Jakše, koje je dobio u braku s glumicom Jelenom Perčin.

 

Podsjetimo, početkom ove godine Jelena je objavom na Instagramu potvrdila da se ona i Momčilo razvode nakon pet godina braka. Upoznali su se na snimanju serije “Zora dubrovačka” 2013. godine, a njihovo prijateljstvo se brzo pretvorilo u ljubav dok su zajedno radili na seriji “Kud puklo da puklo” 2016. godine. Vjenčali su se 2018. godine u tajnosti, u intimnoj ceremoniji u Momčilovoj rodnoj Crnoj Gori. Tijekom iste godine, par je dobio kćerkicu Mašu, a krajem 2020. godine su dobili i sina Jakšu.

Momčilo Otašević je već godinama omiljen među hrvatskom i regionalnom publikom zbog svojih izvanrednih uloga u brojnim serijama, a trenutno ga možete pratiti u novoj sezoni najgledanije domaće serije ”Kumovi”.

 

Piše: Showbuzz

Related Article