Pogledajte najnoviju fotografiju Severine na kojoj pozira sa sinom, ali ne možete mu vidjeti lice.

Poznata pjevačica Severina s ponosom dijeli trenutke s 11-godišnjim sinom Aleksandrom, kojeg je dobila sa svojim bivšim partnerom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Zbog sudske zabrane koju je tražio Aleksandrov otac, Severina ne smije pokazivati njegovo lice na društvenim mrežama, pa su na posljednjoj fotografiji njegovo lice prekrili emotikonom srca.

“Dom je gdje je srce”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj ona i sin poziraju zagrljeni u jednom zagrebačkom restoranu, a skriveno lice izazvalo je brojne negativne reakcije.

“Koliko ljepote i tuge na jednoj slici. Koja šugava država i sudstvo!”, “Jedina mama u Hrvatskoj koja ne smije pokazati svoju ljubav. Sramite se institucije.”, “Koja sramota od države kad vlastita mama ne smije pokazati lice vlastitom sinu.”, “Tužno je kad ne možete pokazati vlastito sunce.”, “Kroz ovo bijelo srce mogu vidjeti mamine oči i osmijeh. Nema svrhe zabranjivati objave kad svi znamo da je on njena kopija (hvala Bogu).” – samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Podsjetimo, Severina i Milan su bili u vezi tri godine, a prekinuli su 2013. godine, godinu dana nakon rođenja sina.

Piše: Showbuzz

Related Article