Kate Moss, jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, nedavno je uhvaćena bez šminke, otkrivajući posljedice buranog života kojeg je godinama vodila.

Kate Moss je viđena u javnosti nakon dugog vremena, izazivajući šokiranje mnogih svojim izgledom koji je teško povjerovati da pripada njoj.

Paparazzi su uhvatili 49-godišnju Kate ispred Cecconijevog restorana u Mayfairu, gdje je bila na obiteljskom ručku. Njenim licem bez šminke jasno su vidljive posljedice burnog života koji je vodila. Bila je uhvaćena s cigaretom u ruci, jednim od njenih najdražih poroka zbog kojeg ju je jednom prilikom nazvali najvećom pušaćicom svih vremena.

Iako se Kate hvalila kako vodi zdraviji način života, čini se da se vratila starim lošim navikama i porocima.

Tijekom svoje turbulentne karijere, Kate je plijenila medijsku pozornost gdje god se pojavila. S njenim stilom života, često je bila tema svjetskih medija. Jedna od najpoznatijih stvari bila je njena veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih, bila je poznata po tome što je mogla konzumirati velike količine alkohola i droge.

Iako su navodno posljednjih pet godina čista i trijezna, krajem prošle godine pojavila se snimka na kojoj je davanje govora na modnom događaju u New Yorku izazvalo zabrinutost. Svađala se s govornicom i djelovala nervozno, što je izazvalo sumnje u njeno dobro zdravlje.

Kate se nedavno vratila iz Amerike te je uhvaćena u noćnom izlasku u Londonu. Na izlazu iz kluba Lou Lou’s, slučajno je pokazala gole grudi u haljini s dubokim dekolteom, što je dodatno zabrinulo njene obožavatelje.

Kate Moss, nekadašnja ikona mode, sada pokazuje tragove burnog života koji je vodila kroz godine. Sve oči su uprte u nju, dok se mnogi pitaju kakva joj je budućnost.

Piše: Showbuzz

Related Article