Stanija Dobrojević, poznata regionalna reality zvijezda, nekada je bila jedna od najljepših žena u regiji. Međutim, najnovije fotografije toliko su iznenadile javnost jer otkrivaju da je estetskim operacijama uništila svoju prirodnu ljepotu.

Ova bivša učesnica “Survivora” godinama je bila na vrhuncu popularnosti, ali se tokom godina polako odrekla svoje prirodne ljepote. Podvrgnula se brojnim estetskim operacijama koje su je sada učinile neprepoznatljivom.

Na svojim društvenim mrežama voli se prikazati sređenom i namještenom, ali paparazzo fotografije otkrivaju malo drugačiju priču.

Stanija je uhvaćena na snimanju “Ami G Showa” gdje je nosila roze svileno odijelo koje je istaknulo njen bujni dekolte. Fotografije sa seta pokazuju dramatične promjene kroz koje je prošla. Pogledajte našu galeriju da biste sami svjedočili tim transformacijama.

A evo i kako je izgledala tokom svog učešća u “Survivoru”.

Stanija je postala poznata široj publici kroz svoje učešće u reality emisijama “Farma” i “Zadruga”. Godine 2008. procurele su na internetu njene fotografije koje je tvrdila da su ukradene, a tada je stekla epitet seks-bombe.

Osim učestvovanja u reality emisijama, Stanija se oprobala i u pjevanju, a njen privatni život često je tema srpskih tabloida koji ne propuštaju priliku da otkriju sočne detalje.Piše: Showbuzz

Related Article