Jennifer Lawrence je iznenadila svoje fanove svojim promijenjenim izgledom, a njen ukočeni osmijeh jasno pokazuje da je podvrgnuta estetskim zahvatima koji su potpuno nepotrebni za ovu prirodno lijepu glumicu.

Poznata holivudska glumica Jennifer Lawrence je šokirala i razočarala mnoge svojim najnovijim izgledom.

Naime, njen izgled na crvenom tepihu je bio izuzetno ukočen i zategnut, a obrazi su izgledali neobično izraženi. Fotografije jasno ukazuju na to da je podvrgnuta estetskim zahvatima, iako mnogi smatraju da to nije bio potreban korak za glumicu koja je prirodna ljepotica.

Lawrence nikada nije javno priznala da je imala kozmetičke zahvate na licu ili tijelu, ali je govorila o svojem teškom iskustvu kao glumica, uključujući i pritisak da mora smršaviti.

Godine 2017. je izjavila: “Producentica me je zamolila da snimim golišavu fotografiju zajedno s pet žena koje su bile dosta, dosta mršavije od mene. Stajale smo pored sebe s samoljepljivom trakom koja je prekrivala naše intimne dijelove… Nakon toga mi je rekla da bih se trebala koristiti vlastitim golim fotografijama kao inspiracijom za moju dijetu.”

Možda je pritisak industrije doveo do promjene njenog najnovijeg izgleda? Ne bi bila jedina.

Mnoge zvijezde su podlegle trendu plastičnih operacija. Botoksi, fileri, zatezanje kože i korekcije nosa su popularni trendovi koji nisu dostupni svima, ali sve više slavnih osoba bez ikakvih problema priznaje da su im se podvrgle.

Piše: Showbuzz

Related Article