Deva Cassel je osvojila srca na Milanskom tjednu mode dok je nosila reviju Dolcea i Gabbane i oduševila sve prisutne svojom ljepotom.

Na nedavno održanom Tjednu mode u Milanu, mnoge svjetske zvijezde su privukle pažnju, ali jedna posebno se isticala – Deva Cassel, kći Monice Belluci i Vincenta Cassela.

19-godišnja Deva Cassel je bila jedna od najvažnijih lica na reviji slavnog dizajnerskog dvojca Dolce i Gabbana, nagovještavajući svijetu modelinga sjajnu budućnost. Ona je već prije četiri godine postala zaštitno lice ovog poznatog branda, te je imala priliku nositi njihove kreacije na revijama, što je ostvarenje sna za mnoge mlade djevojke koje žele kročiti tim putem.

Deva je podijelila fotografije i snimke s revije na svom Instagram profilu kako bi pokazala svoje oduševljenje i sreću.

Monica Bellucci je svoju predivnu djevojčicu dobila tijekom braka s glumcem Vincentom Casselom. Osim Deve, par ima i drugu kćer Leonie koju su dugo uspješno skrivali od očiju javnosti. Monica i Vincent upoznali su se 1996. na setu filma “Apartman” i vjenčali su se godinu dana kasnije.

Postoje glasine o otvorenom braku i tome da su oboje često mijenjali partnere, a takvi razgovori širili su se među holivudskom elitom. Monica je čak izjavila da ne očekuje vjernost od supruga ako ga ne vidi tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog svojih profesionalnih obveza. Par se rastao 2013. godine, a Monica je pronašla sreću s umjetnikom i scenografom Nicolasom Lefebvreom koji je mlađi od nje 18 godina. Sada je u vezi s proslavljenim filmskim redateljem Timom Burtonom.

Piše: Showbuzz

Related Article