Linda Evangelista je nedavno sa svojim sinom Augustinom Jamesom Evangelistom privukla veliku pažnju javnosti i njenih obožavatelja.

Augustin, 16-godišnji sin slavne manekenke Linde Evangeliste i francuskog milijunaša Françoisa-Henrija Pinaulta, izazvao je interes medija i publike pojavivši se kao glavna zvijezda događaja u New Yorku.

Očito naslijedivši majčinu ljepotu i egzotični izgled, Augustin je privukao znatiželjne poglede. Njegova majka je bila ikona supermodela 90-ih i 2000-ih godina, snimivši stotine naslovnica svjetskih časopisa.

Linda je Augustina dobila u vezi s bivšim partnerom Francoisom, koji je sada u braku s glumicom Salmom Hayek. Unatoč prekidu veze, Linda i Francois su ostali dobri prijatelji te se često druže kao obitelj.

Linda često izvodi sina u javnosti, a nedavno su privukli pažnju na događaju na kojem se potpisivala knjiga poznatog fotografa Stevena Meisela, koji smatra Lindu svojom muzom.

Linda Evangelista je bila jedna od najpoznatijih supermodela 80-ih i 90-ih, zajedno s Cindy Crawford, Naomi Campbell i Christy Turlington. O njihovim karijerama snimljena je dokumentarna serija “The Super Models”, koja će uskoro biti objavljena.

Za više detalja, posjetite Showbuzz.

Related Article