Upoznajte Matiju Cveka, jednog od najtalentiranijih autora u Hrvatskoj, koji s ponosom predstavlja svoj novi album “Vile se ovdje igraju”.

Prema riječima kritičara, ovaj album predstavlja zreliji koncept od prethodnog Porinom nagrađivanog prvijenca “Izbirljivo i slučajno”. Autorske pjesme s albuma vode nas na čarobno putovanje, a emocije se prepliću kroz svaku priču koju Matija donosi svojim stihovima.

Album započinje emotivnom baladom “Kraj Save”, koja na jedinstven način opisuje ljubav prema Zagrebu, ali istovremeno uzima u obzir ljude koji čeznu za domom, bilo gdje da se nalaze. Glazbeni koraci se nastavljaju pjesmom “Zalazak”, koja avanturistima prenosi energiju i strast koju Matija osjeća prema glazbi.

Vile na ovom albumu donose zvukove funka, bluesa i jazza, pokazujući time njihovu zrelost i veličinu. Publika i struka već su prepoznali talenat mladog glazbenika, koji im se zauvijek zahvaljuje na podršci koju je dobio tijekom stvaranja ovog remek djela glazbe.

Album “Vile se ovdje igraju” sada je dostupan na svim digitalnim platformama. Prepustite se čaroliji Matijinog talenta i uživajte u glazbi koja će vas odvesti na nevjerojatno putovanje.

Piše: Showbuzz

Related Article