Jovana Jeremić, poznata srpska voditeljica, uživa u raskošnom stanu na Dorćolu koji je samostalno dizajnirala i koji odiše luksuzom i modernošću.

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica u Srbiji, Jovana Jeremić, može se pohvaliti čarobnim domom na Dorćolu koji je platila 200 tisuća eura, prema navodima lokalnih medija.

Jovana je pažljivo osmislila svaki detalj svog stana, pa tako izdvaja predivnu tapetu sa slikom lava iznad kreveta u spavaćoj sobi, dizajnersku posteljinu i naglašava izvanredan mramorni namještaj i zlatnu slavinu u kupaonici.

“Stan je stari gradski objekt koji će biti potpuno renoviran. Uvijek sam se rukovodila pozitivnom energijom, a ovaj stan unatoč starosti ima neprocjenjivu energiju. Renoviranje će me koštati 200 tisuća eura za ovih 54 kvadratnih metara. Sve sam zaradila svojim radom”, izjavila je Jovana za Blic.

Zavirite u raskošni stan Jovane Jeremić na ovoj stranici.

Jovana je nedavno obznanila razvod od supruga Vojislava Miloševića i sada je spremna za novu ljubav i brak. Ona je poznata po svojim duhovitim komentarima koji često nasmijavaju publiku, ali i potiču rasprave o ozbiljnim temama s kojima se susreće u svojoj emisiji. Također, Jovana redovito privlači pažnju svojim atraktivnim odjevnim kombinacijama.Piše: Showbuzz

Related Article