Madonna je nedavno izazvala šok i zaprepaštenje među javnošću kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su vidljive otekline na njenom licu.

65-godišnja pjevačica i ikona pop glazbe, Madonna, je nedavno iznenadila svoje obožavatelje svojim izgledom na fotografiji na kojoj je vidljivo otečeno i bolno lice. Ovo je nešto što do sada nismo vidjeli kod Madonne, što je izazvalo zabrinutost i šok među njenim pratiteljima. Nakon objave te fotografije, pojavile su se i paparazzo slike na kojima je pokušala sakriti lice i izbjeći pažnju javnosti.

Reakcije na društvenim mrežama su bile brze i raznolike, s komentarima poput “Što se dogodilo?”, “Njeno lice izgleda bolno”. Ali što je točno uzrokovalo otečenost kod Madonne?

Jedan plastični kirurg je komentirao da je otečeno lice i usne rezultat njenog nedavnog boravka u bolnici, gdje je bila na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije. “Čini se da postoji malo oticanje lica i usana. Promjene u izgledu su primijećene početkom godine i ljetos je bila primljena na intenzivnu njegu zbog zdravstvenih problema. Otečenost kod pacijenta može se javiti iz različitih razloga, a Madonna vjerojatno ima sličan problem”, izjavio je kirurg Reza Nassab.

Drugi stručnjak za estetiku, Amish Patel, vjeruje da je Madonna možda imala alergijsku reakciju koja je uzrokovala oteklinu. “Nakon postupaka poput pilinga lica ili obnove površine kože, može doći do otekline tijekom procesa zacjeljivanja”, dodao je Patel.

Očito je da otkrivanje pravog uzroka Madonnine otekline zahtijeva specifično medicinsko znanje i detaljnu analizu, tako da ćemo morati pričekati da čujemo službenu izjavu ili komentar samog Madonne.

Piše: Showbuzz

Related Article