Maja Šuput je nedavno otkrila svojim pratiteljima da je već dva dana zaredom imala gaže na svadbama i da se nije stigla niti odmoriti od toliko posla.

Pjevačica Maja Šuput javila se iz svadbene sale, dok je uzela pauzu između nastupa.

U elegantnoj rozoj haljini s dubokim prorezom, Maja je pozirala sjedeći na stolici privlačeći pažnju svojim vitkim nogama. Ta poza podsjeća na kultnu scenu s Sharon Stone iz filma “Sirove strasti”.

S osmijehom na licu, Maja je otkrila kako je ovo drugi dan zaredom da nastupa na svadbama te je dodala: “Radim, radim i samo radim”.

“Haljina je hit”, “Majči wow”, “Ženo goriš”, “Prekrasna si”, “Predivna uvijek” – komentirali su oduševljeni pratitelji.

Predhodnog dana, Maja je pjevala na jednoj dalmatinskoj svadbi i izrazila oduševljenje mladencima i ostalim gostima.

“Dalmacija gori večeras”, napisala je Maja u opisu niza fotografija s te svadbe.

Maja je nedavno u intervjuu za naš IN magazin otkrila svoju tajnu savršenog životnog rasporeda.

Danas se od žena traži uspjeh, kuhanje, izgradnja karijere, doktorat i troje djece… Maja je sve to, plus što je i poduzetnica. No, otkrila je da ima puno pomoći sa strane!

“Mnogo! Prvo, imam muža koji vikendom pazi na dijete. Kada pjevam, netko mora biti s djetetom. Tako je, on je zadužen za brendove i… skoro sam rekla da je zadužen za dijete. Hahaha, ozbiljno je pomaže kad je u pitanju dijete, ali kad kažem ozbiljno – mi smo tim, tandem. Da bih mogla obaviti toliko stvari, morala sam si pružiti veliku pomoć. On nije kupio ono što imam, već je on kupovao umjesto mene. Imala sam osobu koja mi je oprala kosu, osoba koja mi je napravila frizuru, osoba je očistila stan, dostava mi je donijela hranu, mnogo ljudi. Bitna je dobra organizacija i mogućnost da mogu platiti sve to”, iskreno je izjavila Maja.

Maja Šuput se svake nedjelje može vidjeti u showu Supertalent, gdje je članica žirija i uveseljava gledatelje svojim spektakularnim izdanjima, koja su svaki put impresivnija od prethodnih.

 

Piše: Showbuzz

Related Article