Maja Šuput je nedavno proslavila svoj rođendan u velikom stilu, a među njenim mnogobrojnim gostima bila je i Helena Janjušević. Dugo očekivani dolazak poznate plesačice izazvao je veliku pažnju, posebno zbog njenog izazovnog stajlinga. Helena Janjušević, koju smo imali prilike vidjeti u popularnom showu “Ples sa zvijezdama”, zablistala je u seksi kombinaciji koja je otkrila više nego što se očekivalo.

Na fotografijama s proslave rođendana, Maja je podijelila trenutke koje je zabilježila, a jedna od njih prikazuje Heleninu i Majinu zajedničku igru sa šminkerom Karlom Rusanom. Tijekom plesa, Helena je skinula maslinasti sako i pokazala svoj isklesani trbuh, koji je zasigurno privukao poglede prisutnih. Iako je njena odjevna kombinacija bila jednostavna – crni grudnjak, traperice i crni remen – Helena je odabrala smjelo izdanje koje je istaknulo njenu vitku figuru. Osjećaj zabave i užitka na licu bili su jasan pokazatelj da je Helena uživala u proslavi.

Ova fotografija može se pogledati u galeriji objavljenoj na ovoj poveznici.

Podsjetimo se da je Helena Janjušević bila mentorica gradonačelniku Svete Nedelje, Dariu Zurovcu, u popularnom showu “Ples sa zvijezdama”. Osim plesanja, Helena također radi kao vanjska suradnica/profesorica na Kineziološkom fakultetu na odjelu za izobrazbu plesnih trenera. Ova talentirana plesačica obožava putovati i kreirati plesne korake, koreografije i koncepte.

Članak je dostupan na Showbuzz.

Related Article