Maja Šuput je u intervjuu za Happy Special Show otkrila svoje planove za vrijeme kada njen sin Bloom krene u školu, te priznala da je nedavno doživjela nešto što smatra karmaom.

Žena, majka, kraljica – ovo samo djelomično opisuje Maju Šuput, koja je nedavno bila gošća Happy Special Show-a. No, to nije sve – Maja je poznata kao pjevačica, voditeljica i poduzetnica. Ona radi kao konj i najtraženija je gošća na svadbama.

“Voljela bih samo jedan dan osjetiti dosadu. Prije nego što sam postala majka, nikada nisam imala taj dan, a sada se vjerojatno nikada neće dogoditi…” priznala je Maja.

Usprkos nedostatku vremena, Maja je vrlo snalažljiva.

“Bojim se karme, ne lažem. Godinama sam na svjetskim aerodromima, poput Frankfurta, tvrdila da imam slomljenu nogu samo kako bih mogla koristiti prednost prioritetnog prolaza. Priznajem da sam čak i slomila nogu kako bih održala svoju priču”, priznala je Maja.

Prije dvadesetak dana, na nastupu u Dubrovniku, Maja je slomila nožni prst, ali to je nije spriječilo da odradi sve svoje angažmane. Nitko nije primijetio njenu ozljedu, osim Marka Grubnića koji je pažljivo birao duge haljine i ravne cipele za njene sljedeće nastupe. Maja se okružila ljudima koji su najbolji u svom poslu i ne miješa se u njihov rad.

“U 20 godina se rijetko dogodilo da Maja nije bila zadovoljna odabirom odjeće. Marko Grubnić rijetko griješi, ali čak i kad se dogodi, ja to obučem. Privatno se oblačim vrlo klasično i dosadno, pa volim šokirati na pozornici. Ne bih željela proći nezamijećena, jer je to gubljenje vremena, a vremena nemam”, ispričala je Maja.

Maja se našalila da kada ide u dućan, često je neprepoznatljiva i pitaju je prepoznaje li boce. Svoju privatnost ne posvećuje previše pozornosti. Njen muž je primijetio da se doma često ne uređuje, ali je ponosan na Majin izgled večeri – kaže da izgleda poput dive.

Uskoro će izaći nova Majina pjesma, nakon duže pauze. Također, Maja je najavila još jedan poslovni pothvat koji će uskoro biti predstavljen javnosti.

“Početkom listopada imamo pravu bombu za vas! Imamo veliku suradnju i sve smo već rasprodali!” otkrila je Maja.

Maja je izjavila da joj je dugoročna želja otvoriti mali, luksuzni butik-hotel na Floridi, kada njen sin Bloom krene u školu. Taj hotel bi imao sve što netko može poželjeti. Ali do tada, Maja će i dalje nastupati i razveseljavati svoje obožavatelje u Hrvatskoj.

Piše: Showbuzz

Related Article