Maja Šuput je zapjevala na jednom događaju u Opatiji u jedinstvenoj poluprozirnoj haljini koja je izazvala veliku pažnju.

Maja Šuput je održala još jedan nezaboravni koncert u Opatiji, u izdanju koje će se dugo pamtiti. Jedan detalj je posebno privukao pažnju.

Maja, koja ima 43 godine, odabrala je raskošnu crnu haljinu sa prozirnim prednjim dijelom, dok su joj bujne grudi bile pokrivene samo sa dva komada tkanine. Na glavi je nosila predimenzionirani bijeli ukras što je upotpunilo njen glamurozni izgled.

“Predivna uvijek”, komentirala je jedna od Majinih pratiteljica.

Maja je nedavno podijelila i trenutke svog rastanka s sinom Blooom prije jednog od nastupa, uz pomoć svoje mame Danice.

“Megavikend je već počeo… Večeras gasimo scenu u bajnoj Opatiji”, napisala je Maja uz fotografije koje je objavila u četvrtak navečer. Na fotografijama nosi elegantnu crvenu haljinu s velikim otvorom na leđima.

Maja je također podijelila da je dovela sina Blooma sa sobom u Opatiju te je objavila snimku na kojoj se mališan zabavlja u hotelskoj sobi.

Također je pokazala kako izgledaju njihovi trenutci rastanka. “Selfie prije spavanja. Mama ide raditi…” napisala je ispod preslatke fotografije sa sinom. Također, je otkrila da joj je u pomoć priskočila njena mama Danica, tj. Bloomova baka.

“Jedna i jedina baka”, napisala je ispod fotografije svoje zgodne mame.

Maja će se uskoro vratiti na male ekrane kao članica žirija u jubilarnoj 10. sezoni showa Supertalent, koja počinje 24. rujna.

Piše: Showbuzz

Related Article