Maja Šuput je svoj 44. rođendan proslavila sa stilom, odjevena u prozirni čipkasti kombinezon koji je izazvao pravu buru oduševljenja.

Početkom rujna, popularna pjevačica Maja Šuput je proslavila svoj 44. rođendan u zagrebačkom lokalu, zajedno sa svojim najbližim prijateljima. Ova ekstravagantna proslava je bila puna stila i zabave, a glavna zvijezda večeri bila je upravo Maja.

Maja je oduševila prisutne svojim modnim odabirom – nosila je prozirni čipkasti kombinezon koji je isticao njezinu seksipilnu figuru. Ovaj izazovni modni komad je otkrivao njeno donje rublje, dok je ona energično plesala i zabavljala svoje goste.

Među uzvanicima su se našla brojna poznata lica poput Jelene Perić, Momčila Gurovića, Karla Rusana, Anite Tuček i Marka Grubnića. Marko je čestitao Maji rođendan i podijelio nekoliko uspomena na njihovo dugogodišnje prijateljstvo na Instagramu.

Na Instagramu je Maja objavila fotografiju i pozvala svoje obožavatelje da joj pošalju svoje želje i ljubav povodom njenog rođendana. Obožavatelji su se rado odazvali, a među prvima je čestitku poslao i Marko Grubnić.

Maja je dočekala njegovu posvetu s humorom i srdačno mu zahvalila na lijepim riječima. Njihovo prijateljstvo je iznimno i obožavatelji vole vidjeti kako podržavaju jedno drugo.

Piše: Showbuzz

Related Article