Maja Šuput je slavila svoj 44. rođendan na vrlo neobičnom mjestu – restoranu Peron 16 u Zagrebu, koji se nalazi na nekadašnjem zapuštenom prostoru. Pogledajte ekskluzivne fotografije sa zabave!

Maja je na svom Instagram profilu podijelila nekoliko slika s proslave svog rođendana koja je bila prepuna zabave i veselja. Restoran Peron 16 bio je savršeno mjesto za ovaj poseban događaj koji je iznenadio sve goste.

U svom emotivnom postu, Maja je zahvalila svima koji su se pridružili njoj na ovom putovanju kroz život: “Sinoć smo se na Peronu 16 ukrcali u vagon pun dobrih prijatelja, prekrasnih želja, pjesme i zabave. Hvala svim putnicima koji su krenuli s nama u novu rođendansku godinu.”

Na fotografijama možete vidjeti kako je Maja izgledala za ovu posebnu priliku. Nosila je prozirni čipkasti kombinezon koji je otkrivao njezino donje rublje. Njena kosa bila je skupljena u elegantnu punđu, a make-up je bio besprijekoran. Tijekom cijele večeri, Maja je bila u pokretu, plešući i pjevajući svojim gostima.

Među brojnim poznatim gostima našli su se Jelena Perić, Momčilo Gurović, Karlo Rusan, Anita Tuček i Marko Grubnić, koji je podijelio atmosferu slavlja na svom Instagram profilu.

Nemojte propustiti pogledati fotografije s ove nevjerojatne rođendanske proslave i uživati u veselju koje je Maja Šuput podijelila s prijateljima.Piše: Showbuzz

Related Article