Maja Šuput je otkrila tajnu svog dobrog izgleda, ali i problem s kojim se suočava nakon napornih koncerata i gaža.

Pjevačica Maja Šuput jedna je od najtraženijih osoba na hrvatskoj estradi. Svojim svakodnevnim nastupima, koncertima i tu je i kao članica žirija u popularnom showu “Supertalent”.

Usprkos intenzivnom radnom rasporedu, koji je težak čak i za neke mlade pjevače, Majinu 44 godine na njoj se ne primjećuje. Sada je otkrila tajnu svog izgleda.

“Stvari na koje uvijek stignem su manikura i pedikura. Uvijek se brinem da mi je koža čista i svježa. Televizija ne prašta loš ten, stoga je redovit odlazak kozmetičarki, korištenje maski i hidratizacija kože sastavni dio mog beauty rutinu. Ponekad odradim i anticelulitnu terapiju, ali jako rijetko. Kad god imam vremena, idem i u teretanu. Dakle, nije ništa pretjerano specifično, ne prakticiram čudne tretmane. Često idem na masaže jer tijelo nakon napornog vikenda od koncerata, putovanja i vožnje jako boli. Masaža mi pomaže kod skolioze koju imam”, izjavila je Maja u intervjuu za Dnevni avaz.

Osim izgledom, Maja privlači pažnju i svojim iskrenim, spontanim ponašanjem, koje je prirodno i kod kuće.

“Ono što sam privatno, takva sam i pred kamerama. Iznimno sam energična i dajem svoju punu energiju u sve što radim, ponekad čak i više nego što je potrebno. Potpuno sam posvećena svom poslu i ljudima koji me slušaju i angažiraju za nastupe. Mislim da sam poštena, fer i da radim sve iz srca. Radim posao koji volim, iako je ponekad jako naporan, na kraju dana sve ima smisla”, zaključila je.

Ove večeri, imat ćemo priliku vidjeti Maju u novoj emisiji “Supertalenta”, gdje će zablistati u još jednom nezaboravnom izdanju.

Piše: Showbuzz

Related Article