Ida Prester, poznata voditeljica, nedavno je pozirala sa suprugom Ivanom Peševskim na Bučijadi u Ivanić Gradu, privlačeći veliku pažnju javnosti.

Ovaj bračni par je oduševio svojim usklađenim odjevnim kombinacijama. Ida je nosila dugu narančastu haljinu sa zanimljivim detaljima, upotpunjenom crvenim čizmicama i šarenim naušnicama. Ivan je odabrao kratku majicu boje senfa i narančaste hlače, dok je na glavi nosio sunčane naočale.

Dok su pozirali, iza njih se nalazila impresivna hrpa buča. Ida je na svom Instagram profilu podijelila sliku sa svojim pratiteljima, uz duhovit komentar kako njen suprug “slučajno nije znao za događaj na kojem su se nalazili”.

Jedna od pratiteljica pohvalila je par zbog njihove modno usklađenosti, naglašavajući kako su “genijalni kao i uvijek”.

Ida Prester i Ivan Peševski su poznati po svom smislu za modu i često privlače pažnju javnosti svojim izgledom i odjevnim kombinacijama. Osim toga, oni su jedan od najsloženijih parova na estradi, a u braku su već 10 godina i imaju dvojicu sinova. Za njih je ključna sreće u braku obiteljska podrška i zajednička putovanja, kako je istakla Ida u jednom intervjuu.

“Jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par. Ja bih tu bila malo ljenja jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu”, rekla je pjevačica za IN magazin.


Piše: Showbuzz

Related Article