Talijanska sportska novinarka, Diletta Leotta nedavno je postala majka i oduševila svoje milijune pratitelja na Instagramu objavom fotografije na kojoj pozira s kćerkicom Arijom u naručju.

Jedna od najpopularnijih sportskih novinarki, 32-godišnja Talijanka Diletta Leotta nedavno je donijela na svijet svoje prvo dijete, kćerkicu Ariju. Pozirajući s malenom bebeom u naručju, Diletta je podijelila trenutak čiste ljubavi s pratiteljima na Instagramu.

“Povratak kući i držanje tebe u naručju ne može se opisati riječima, ali svaka mama zna o čemu govorim. Ovo je prava ljubav”, napisala je ponosna mama u opisu fotografije.

Lijepa Talijanka je rodila svoje prvo dijete na dan svog rođendana, a već je podijelila nekoliko fotografija iz bolnice s pratiteljima. Diletta Leotta i njezin partner Loris Karius su djevojčici dali ime Aria.

“Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobrodošla Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli poželjeti”, napisala je Diletta Leotta uz fotografije na kojima je partner ljubi u čelo dok ona drži bebu u naručju.

Diletta Leotta je jedna od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,9 milijuna ljudi.



Piše: Showbuzz

Related Article