Alessandra Ambrosio, slavna manekenka, nedavno je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama fotografijama na kojima pozira u elegantnoj bijeloj haljini sa mnoštvom proreza koji su istaknuli njene impresivne tjelesne atribute.

Manekenka Alessandra Ambrosio nedavno je stigla u Milano te je odlučila podijeliti svoju modnu kombinaciju sa svojim obožavateljima. Pozirala je u dugoj bijeloj haljini s dubokim prorezom koji je naglasio njene vitke noge, dok je otvor ispod grudi oduševio svojom izazovnom i zavodljivom notom.

Kombinirajući bijele natikače s prozirnim detaljima i veliku bijelu torbu, Alessandra je zračila elegancijom i sofisticiranošću. Njena neuredna niska punđa i diskretna smeđa nijansa ruža dodatno su istaknuli njenu prirodnu ljepotu.

Pratitelji su bili oduševljeni njenom pojavom te su komentirali riječima poput “prelijepa”, “goriš”, “noge!”, “divna”, “savršena” i “ljepotice”.

Nije iznenađujuće da Alessandra ima savršenu građu tijela, s obzirom na to da naporno radi na svom izgledu svakodnevno. Svojom predanošću vježbanju i zdravom načinu života, Alessandra je postala inspiracija mnogima.

Na njenom Instagram profilu je skoro 12 milijuna pratitelja koji s nestrpljenjem iščekuju nove fotografije, posebno one na kojima pozira u badićima i za koje Alessandra redovito dobiva pregršt komplimenata.

Piše: Showbuzz

Related Article