Bivša manekenka Loni Willison, nakon uspješne karijere, sada živi u teškim uvjetima na ulicama Los Angelesa.

Loni Willison, bivša manekenka i fitness-model, poznata po ulozi u seriji “Expose”, danas se bori s teškoćama koje su je dovele do životnog kraha. Fotografije na kojima Loni pretražuje kontejnere i pomiče pretrpana kolica puna otpada već mjesecima šokiraju javnost. No, najnoviji prizori njezine ispijene figure i teško prepoznatljivog lica rastužili su mnoge.

Nekada je Loni živjela holivudski san – modelirala, pojavljivala se na crvenim tepisima i bila u braku sa zvijezdom “Spasilačke službe” Jeremyjem Jacksonom. No, nakon razvoda, Loni se suočila s ovisnošću, problemima s mentalnim zdravljem i gubitkom posla. Od 2016. godine živi kao beskućnica u kampu za beskućnike u Kaliforniji.

Najnovije fotografije prikazuju Loni kako hoda ulicom s cigaretom u ustima i vidljivom modricom preko lijevog oka. Nedostaju joj nekoliko zubi, a njezina mršava figura dodatno ističe njezino teško stanje.

U jednom intervjuu, Loni je podijelila svoju priču o tome kako je završila na ulici. Nakon što je izgubila posao asistentice u estetskoj klinici, suočila se s financijskim problemima i izbacivanjem iz stana. Loni tvrdi da se sada bori za preživljavanje, pronalazeći hranu među smećem i stalno pazeći na svoju sigurnost.

Ova tužna priča o padu nekadašnje manekenke i fitness-modela ukazuje na ozbiljnost problema beskućništva i ovisnosti te potrebu za podrškom i pomoći u zajednici.

Piše: Showbuzz

Related Article