Influencer Marco Cuccurin nedavno je posjetio Europski parlament u Strasbourgu, gdje je imao jedinstvenu priliku upoznati predsjednicu Europske komisije, Ursulu von der Leyen.

Marco Cuccurin, pobjednik posljednje sezone popularne emisije “Ples sa zvijezdama” i inspirativni influencer, izazvao je veliku pozornost svojim nedavnim posjetom Europskom parlamentu u Strasbourgu. Na svom Instagram profilu, Marco je podijelio fotografiju na kojoj je sa stvarnom ikonom politike, Ursulom von der Leyen, izražavajući svoju čast i oduševljenje zbog mogućnosti slušanja debate o stanju nacije i europskim pitanjima koja se odvijala tamo.

Njegova avantura u Francuskoj nije se završila samo s posjetom Europskom parlamentu. Marco je također imao vremena istražiti grad, probati lokalne specijalitete i uživati u čaši francuskog vina. On i influencerica Petra Dimić donijeli su kući prekrasne uspomene sa svojeg putovanja, što je Marco istaknuo u svojem Instagram postu.

Pored von der Leyen, Marco se također fotografirao s hrvatskim zastupnikom u Europskom parlamentu, svojim sunarodnjakom Valterom Flegom. Zastupnik Flego objavio je njihovu fotografiju na svom Instagram profilu, hvaleći Marcovu hrabrost i zrelost u otvaranju tabu tema u društvu. Marco je istaknuo da je njegova generacija, generacija Z, koja vjeruje da je biti svoj i jedinstven uvijek u modi.

Spletom okolnosti, Marco Cuccurin postao je glas mladih. S više od 110 tisuća sljedbenika na Instagramu, Marco koristi svoj utjecaj kako bi se otvoreno suprotstavio temama koje su još uvijek tabu u našem društvu. Jedna od tih tema je i njegova seksualna orijentacija, o kojoj je hrabro i otvoreno govorio.

U intervjuu za Showbuzz, Marco je istaknuo kako je biti drugačiji u Hrvatskoj teško, ali je isto tako naglasio da je ljubav, bez obzira na oblik, predivna. Poručio je da je važno širiti pozitivu, dobru energiju i biti dobar prema svim ljudima, te da nije važno koga volimo dok ne ugrožavamo druge.

Piše: Showbuzz

Related Article