Brigitte Bardot snimljena u svom automobilu u 90. godini

Legendarna holivudska glumica, Brigitte Bardot, rijedak puta je viđena u javnosti kako vozi svoj bijeli automobil u dobi od 90 godina, čime je privukla veliku pažnju.

Ova 89-godišnja glumica snimljena je dok vozi iz svoje luksuzne vile u Saint-Tropezu do svoje imovine u La Garigueu, nakon što se oporavila od problema sa disanjem s kojima se suočila ovog ljeta.

“Bilo je oko 9 sati ujutro i Brigitte je imala problema s disanjem. Bilo je jače nego inače, ali nije izgubila svijest. Doktori su joj pružili kisik i pratili je neko vrijeme. U određenim godinama, kao i svim ljudima, vrućina joj smeta. To je normalno u dobi od 88 godina. Ne bi trebala nepotrebno naprezati sebe”, izjavio je njen suprug Bernard d’Ormale za Var-matin.

Brigitte je glumila u ukupno 47 filmova prije nego što je napustila filmsku industriju 1973. godine. Rođena i odrasla u Parizu, ona je prije toga bila ambiciozna balerina, a kasnije je postala manekenka i glumica. Njen ulazak u svijet filma dogodio se kada je imala samo 15 godina i kada je bila na naslovnici časopisa Elle.

Nakon tog događaja, Brigitte je upoznala svog prvog supruga, redatelja Rogera Vadima, na jednoj audiciji. Iako nije dobila ulogu, njih dvoje su se zaljubili. Bez obzira na početni otpor njene obitelji, vjenčali su se 1952. godine kada je ona imala 18, a on 24 godine.

Brigitte je postala slavna i međunarodni seks-simbol nakon što je glumila seksualno slobodnu mladu ženu u filmu “I Bog stvori ženu” iz 1956. godine. Nakon godinu dana, ona i Roger su se razveli, ali su nastavili surađivati na filmu “The Night Heaven Fell”.

Godine 1959. vjenčala se s Jacquesom Charrierom i imaju sina Nicolasa prije razvoda 1962. godine. Četiri godine kasnije, udala se za njemačkog milijunaša Guntera Sachsa, ali su se razveli 1969. godine. Od 1992. godine, u braku je s Bernardom.

Nakon što se povukla iz glume, Brigitte se posvetila Zakladi Brigitte Bardot, koja se bavi zaštitom životinja. Zakladu je osnovala 1986. godine s novcem koji je prikupljen prodajom njenog nakita.

+

+

 

Piše: Showbuzz

Related Article