Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela nedavno su pozirali fotografima na premijeri filma “Ubojstvo u Veneciji” u Zagrebu. Međutim, Kristina nije bila svjesna da joj je zelena haljina koju je nosila bila malo prozirna, što je rezultiralo time da je pokazala malo više nego što je planirala.

Par, čija je veza počela sredinom prošle godine, odlučio je zajedno sudjelovati na premijeri filma u Zagrebu. Prilikom poziranja za fotografiranje, zagrljeni su pozirali, a Kristina nije primijetila da joj je prozirna haljina otkrila više nego što je planirala, što su uhvatili fotoaparati.

Sve ove neželjene fotografije mogu se pogledati u galeriji na linku.

Par je u početku pažljivo čuvao svoju vezu od javnosti, no glasine o njihovoj romansi počele su kružiti sredinom prošle godine nakon što su uhvaćeni zajedno u šetnji Zagrebom.

Prema izvorima, Kristina je oduvijek bila vrlo povučena kada je u pitanju njezin ljubavni život. Ipak, javnost zna da je prije par godina prekinula dugogodišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem.

Marina je, nažalost, u rujnu prošle godine izgubio suprugu Danijelu nakon teške bolesti. Imaju dvoje djece zajedno, koje su srdačno prihvatile novu ljubav svog oca.

Piše: Showbuzz

Related Article