Iris Livaja, supruga Marka Livaje, se oglasila na Instagramu nakon što je njen suprug obznanio da napušta Hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Iris Livaja je na Instagramu objavila znakovitu poruku nakon što je njen suprug Marko Livaja napustio hrvatsku reprezentaciju.

Na svojoj Instagram priči je objavila fotografiju grafita s natpisom:

“A što ako knjiga ima drugi dio?”
Što je točno Iris time htjela poručiti nije poznato, ali njen suprug Marko Livaja je glavna tema medija nakon što je donio konačnu odluku da više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju.

“Nakon temeljitog razmišljanja, donio sam odluku da napustim hrvatsku reprezentaciju. Obavijestio sam Hrvatski nogometni savez prije nego što sam objavio ovu odluku. Zahvaljujem izborniku i stožeru na vremenu koje sam proveo u reprezentaciji i na priznanjima kao igraču. Uvijek ću čuvati broncu osvojenu na Svjetskom prvenstvu u Kataru i atmosferu koja je vladala među suigračima, kao i radost koju smo donijeli cijeloj državi i dijaspori. Ponosan sam na svaki nastup za svoju domovinu i želim da se fokus i pozitiva usmjere prema igračima. Nadam se da će mirno i bez tenzija dočekati sljedeće važne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji želim puno uspjeha u sadašnjosti i budućnosti”, napisao je Marko.

Iris je velika podrška svom suprugu Marku u njegovoj nogometnoj karijeri, a navijači Hajduka je nazivaju kraljicom Torcide.

Iris i Marko su se vjenčali prošle godine nakon dugogodišnje veze. Unatoč tome što je ona 14 godina starija od njega, njihova ljubav je ostala jaka sve do danas.

Piše: Showbuzz

Related Article