Martina Tomčić je oduševila svoje obožavatelje glamuroznim izdanjem kojim je najavila dolazak nove sezone showa Supertalent.

Već dugi niz godina gledamo našu opernu divu Martinu Tomčić kao članicu žirija popularnog showa Supertalent, koji će se uskoro vratiti na Novu TV.

Povodom desete sezone, Martina je snimila promotivni video za show zajedno s drugim članovima žirija, a za tu prigodu je posebno dotjerana.

Tomčić je zaista zasjala u upečatljivoj crnoj haljini ukrašenoj šljokicama i zlatnim detaljima, a beauty tim Nove TV se pobrinuo da njen make-up i frizura budu besprijekorni.

Nakon snimanja se javila na svom Instagram profilu, očaravajući svoje obožavatelje svojim izgledom.

“Iznenađenja nikad kraja! Talenti i ‘talenti’ koje nisam nikada vidjela! Zabava s mojom malom disfunkcionalnom obitelji kao da ne postoji sutra… ma sve to i još mnogo više uskoro na Novoj TV. Slavimo desetu sezonu Supertalenta. Vidimo se?” poručila je Martina.

“Kakva si maca”, napisala joj je ispod fotografije Maja Šuput, a dobila je i brojne druge komplimente.

“Prekrasna”, “Wow”, “Predivni ste”, “Bože, koja kraljica”, komentirali su obožavatelji.

Pored Martine Tomčić, žiri Supertalenta čine pjevačica Maja Šuput, stručnjak za komunikaciju Davor Bilman i glumac Fabijan Pavao Medvešek, a show će voditi Frano Ridjan i Igor Mešin.

Piše: Showbuzz

Related Article