Devet kandidata je uspješno prošlo selekciju i osiguralo svoje mjesto u daljnjem natjecanju popularne emisije MasterChef. Ovaj događaj je iznimno važan za njih, jer su se morali iskazati i pokazati svoje kulinarske vještine pred stručnim žirijem.

Kandidati koji su se vratili iz prošle sezone, Manuel Petar i Miroslav, su također pokazali da su se dobro pripremili i zaslužili svoje mjesto u daljnjem natjecanju. Svi su entuzijastični i spremni da se natječu i pokažu što znaju.

Kulinarski put kandidata će biti ispunjen izazovima, a njihov cilj je zadovoljiti visoke kriterije žirija u idućim tjednima. Kandidati su se pomoću namirnica iz vrećice iznenađenja morali dokazati i pokazati svoje kreativne vještine u pripremi jela.

MasterChef je transformirao živote mnogih kandidata, a svi imaju velika očekivanja. Mnoštvo talentiranih kandidata će se natjecati, ali samo najbolji će preživjeti.

”U idućim tjednima će biti naporno, ali vjerujem da ćemo svi uspjeti”, izjavio je Manuel, dok je Asmira dodala da očekuje druženje, učenje i pomicanje granica.

Također, kandidati su podijelili svoju strast i ljubav prema kuhanju koja ih je motivirala da se prijave na show. Dominik je priznao da je ljubav prema kuhanju zapravo nastala iz kuhinje s bakom, dok je Petar otkrio da je bio okružen kuharicama i da je oduvijek bio zainteresiran za kulinarstvo.

Mnogo izazova i dramatičnih trenutaka ih čeka, ali su svi spremni suočiti se s tim. Emisiju MasterChef možete pratiti večeras u 22:15 kako biste saznali tko će se pridružiti ovim devet kandidatima.

Izvor: Showbuzz

Related Article