Sarah Mikulec, natjecateljica showa MasterChef, dobiva nevjerojatnu vijest u posljednjoj epizodi showa.

U zadnjoj epizodi showa MasterChef, Sarah Mikulec dobiva predivnu vijest izvan studija. Nakon što je zajedno s Kristinom pripremala jelo, žiri joj otkriva da je postala teta, što joj daje još veći motiv za osvajanje trofeja.

Ova vijest dolazi Sarah kao najslađa nagrada nakon dobrih komentara žirija, a njezina sreća je neizmjerna.

Sarah i Kristina pripremile su lungić s začinskim biljem, panirane kuglice s mozzarellom i rižom te poprženi krekere od dehidriranih gljiva. Te su delicije bile pohvaljene i zbog izvrsnih okusa i zbog prekrasnog aranžmana na tanjuru.

“Vidimo izvrsnu harmoniju i uravnotežene okuse. Tražimo natjecatelje koji razmišljaju izvan okvira i vi ste to pokazali. Sve namirnice ste izvrsno iskoristili”, rekao im je Stjepan, jedan od članova žirija.

Podsjetimo, Sarah Mikulec živi u gradu Aalborgu u Danskoj, a prije gotovo sedam godina se sa svojim dečkom preselila tamo kako bi studirala. Završila je fakultet za turizam i menadžment. Sarah od djetinjstva pomaže svojoj majci u kuhinji, koja se specijalizirala za vegetarijansku kuhinju, posebno makrobiotiku. Također, Sarah je također napisala vlastitu kuharicu. Do svoje 15. godine je bila vegetarijanka. Trenutno ima veliku obitelj s dvije sestre i tri brata. U slobodno vrijeme proučava nove recepte i gleda kulinarske videe. Njezin dečko uvijek hvali njezino kuhanje pred prijateljima i planira joj otvoriti vlastiti restoran jer smatra da svi trebaju kušati njezina jela.

Piše: Showbuzz

Related Article