Mate Bulić, popularni pjevač, nedavno se sastao s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatkom Dalićem. Oduševljen ovim susretom, Mate je podijelio fotografije na svojem Instagram profilu, što je izazvalo pozitivne reakcije pratitelja.

Pjesnik za sva vremena, Mate Bulić, odlučio je podijeliti trenutke s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatkom Dalićem. Ove dvije ikone poziraju na fotografijama s vidnošću radosti, a na jednoj se čak zagrlili.

U opisu fotografije, Bulić je jednostavno napisao “Susret starih prijatelja”. Ova objava izazvala je veliki odjek među obožavateljima, koji su iskazali svoje oduševljenje i podršku u komentarima.

Mate Bulić također je proslavio trideset godina nogometnih klubova FC Croatia i FC Posavina u Frankfurtu, zajedno s Dalićem i Nikom Kranjčarom. Ova uspješna proslava dodatno je istaknula njihovu dugogodišnju prijateljsku vezu.

Mate Bulić ima impresivnu bazu pratitelja na Instagramu, gdje redovito dijeli trenutke s koncerta, privatna druženja s kolegama, obitelji i prijateljima. Ovaj iskreni umjetnik uvijek zrači pozitivnom energijom i toplinom.

Piše: Showbuzz

Related Article