Pročitajte sve o vjenčanju poznatog tenisača Mate Pavića i njegove dugogodišnje djevojke Katarine Jurkin. Pogledajte prekrasne fotografije mladenaca i saznajte više detalja o ovom sretnom događaju.

Mate Pavić, poznati tenisač i osvajač Wimbledona, uplovio je u bračnu luku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Katarinom Jurkin. Par je izabrao prekrasan otočić Vrnik u blizini Korčule kao mjesto za svoje vjenčanje, a fotografije iz tog posebnog trenutka podijeljene su na društvenim mrežama.

Jedan od Mateovih kolega i prijatelja, Nikola Mektić, zabilježio je trenutak kad su se mladenci pojavili ispred crkve i bili zasuti laticama ruža. Na fotografijama se vidi koliko su sretni i zaljubljeni. Katarina je također podijelila fotografiju na kojoj se ona i Mate ljube ispred crkve.

Mladenka je odabrala jednostavnu i elegantnu vjenčanicu sa naramenicama, dok je mladoženja nosio crni smoking s bijelom košuljom i leptir mašnom. Mate je zaprosio Katarinu u Madridu krajem travnja, a par je odlučio zadržati većinu detalja o svojoj vezi privatnim.

Katarina Jurkin je 2016. godine sudjelovala na izboru za Miss Hrvatske i osvojila titulu druge pratilje. Mate je uvijek bio tajanstven kada je u pitanju njegov privatni život, ali poznato je da je prije Katarine bio u vezi sa studenticom ekonomije Ninom Petreš, s kojom je prekinuo zbog prenatrpanog rasporeda.

Piše: Showbuzz

Related Article