U javnost su procurele e-mail poruke o snimanju filma o Meghan Markle i princu Harryju koje otkrivaju njihovu neumornu želju da se prikažu u najboljem svjetlu.

Nedavno objavljene e-poruke otkrivaju da su princ Harry i Meghan Markle uložili ogroman trud iza kulisa kako bi nadzirali scenarije i detalje snimanja svog dokumentarca vrijednog 100 milijuna dolara koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Razmjena poruka koja je dospjela u javnost pokazuje da su njihovi povjerenici i suradnici otišli do samih granica kako bi se osiguralo da par bude prikazan onako kako su oni željeli. Jedan od mailova donosi stroga uputstva o njihovom posjetu jednoj školi u siromašnom naselju u New Yorku i sugerira dostavu ukrasnih jastučića i novog tepiha kako bi se uklopili u estetiku Meghan Markle.

Osoblje koje radi za njih planira koje škole će posjetiti i piše priopćenja za medije kako bi njihovi događaji dobili veći značaj. Prema dokumentima do kojih je došao Daily Mail, postoji popis medijskih kuća koje su naklonjene Meghan, uključujući prestižne časopise poput Voguea, dok su britanski tabloidi bili isključeni sa događaja na kojima su se oni pojavljivali. Ostali e-mailovi uključuju obrasce pristanka za snimanje koji zabranjuju učenicima osnovne škole u Harlemu raspravu ili davanje negativnih komentara o projektu ili posjetu slavnom paru.

Snimateljska ekipa je pratila Meghan i Harryja na turneji New Yorkom u rujnu 2021. godine i bilježila trenutke za dokumentarac koji je emitiran u prosincu iste godine. Prepiska iz otkrivenih mailova pokazuje da je planiranje putovanja započelo šest mjeseci ranije i da je bivša zaposlenica Odjela za obrazovanje grada New Yorka, Toya Holness, bila zadužena za organizaciju.

Drugog dana njihove posjete, Meghan i Harry su posjetili P.S. 123 u Harlemu – školu smještenu u središtu grada u kojoj 95 posto učenika koristi besplatne ili subvencionirane obroke jer dolaze iz obitelji s niskim primanjima. E-mailovi navodno pokazuju da su predstavnici Archewella kontaktirali Odjel za obrazovanje grada New Yorka tri dana prije posjete i zatražili poseban obrazac kako bi osigurali da lokacija odgovara njihovim zahtjevima.

“Slažem se da neću raspravljati o izgledu, materijalu, samom projektu ili svom sudjelovanju u njemu s bilo kojom trećom stranom prije početnog prikazivanja epizode Projekta u kojem sudjelujem, bez prethodnog pisanog odobrenja (producenta). Dokument također zabranjuje objavljivanje na društvenim mrežama sada ili u budućnosti. Ovime se obvezujem da neću davati negativne ili obezvrjeđujuće izjave o bilo kojoj strani”, navodi se u jednom odjeljku obrasca.

Piše: Showbuzz

Related Article