Meghan Markle stigla na Invictus Games: dočekana kao zvijezda

Unatoč najavi da se neće pojaviti na Invictus Igrama u Njemačkoj, vojvotkinja Meghan Markle iznenadila je sve i došla u pratnji supruga, princa Harryja. Publika ju je dočekala ovacijama i pljeskom, dok je ona izgledala oduševljeno. Meghan je bila u ležernom izdanju, nosila je crnu majicu, bijele kratke hlače i bijeli džemper. Srdačno je pozdravljala publiku i grlila navijače u blizini.

Princ Harry, koji je prije par dana snimao selfieje s obožavateljima, odlučio je ostati u pozadini kako bi se svi fokusirali na Meghan, koja se ispričala zbog kašnjenja. Par je uživao u utakmici između Australije i Ukrajine, a nakon toga su se obradovali susretu s obožavateljima i natjecateljima koji su željeli popričati s njima.

Gospođa Reynell, koja se zatekla na događanju, izjavila je da je Meghan bila ljubazna i pričala je o svojoj djeci. Rekla je da su uzbuđeni zbog Invictus Igre, ali su još mali da shvate njenu važnost.

Nakon utakmice, Harry i Meghan su se pridružili dječjoj štafeti i bodrili mlade sudionike. Harry je bio posebno oduševljen i hrabrio je svoj tim u sprint utrci, pozivajući obitelji i prijatelje mladih natjecatelja da ih podrže. Meghan je pljeskala i navijala dok su se grupe natjecale, a ponovno je bila spremna za selfieje s obožavateljima.

Prije dolaska u Njemačku, Meghan je snimljena kako sama vozi automobil, što je prvi put nakon tri godine. Bila je dobro raspoložena i zaustavila se u restoranu brze hrane In-N-Out kako bi kupila hranu. Taj je restoran omiljen princu Harryju, a Meghan je prošle godine izjavila da uživaju u iznenađivanju osoblja.

Piše: Showbuzz – Meghan Markle stigla na Invictus Games u Njemačku

Related Article