Popularnost Meghan Markle i princa Harryja dramatično je opala u SAD-u prema nedavno provedenoj anketi.

Anketa je pokazala da je popularnost vojvotkinje Meghan Markle nikad niža u njezinoj rodnoj Americi.

Unatoč naporima da poprave svoj imidž, Meghan i princ Harry nisu postigli željene rezultate. Meghan je ovog ljeta bila u društvu članova klana Kardashian i holivudskih zvijezda poput Adele, Beyonce i drugih, ali popularnost se nije vratila.

Posljednja anketa Newsweeka pokazuje da Meghan ima potporu samo 31 posto Amerikanaca, dok ju 33 posto ne podržava, što rezultira negativnom neto ocjenom odobravanja od -2, prema Daily Mailu. To je značajan pad jer je u prosincu prošle godine imala 23 posto veću podršku. Tada su mnogi bili dirnuti njezinim pričama o borbi protiv kraljevskih pravila, kao i problemima s kojima se susrela kao razvedena žena i članica najpoznatije kraljevske obitelji na svijetu.

S druge strane, Harryjeva popularnost je malo opala, trenutno ima podršku od 12 posto Amerikanaca, dok je u prošloj anketi imao 18 posto podrške.

Od napuštanja kraljevske obitelji u siječnju 2020. godine, Harry i Meghan su se borili da započnu novi život u Sjevernoj Americi. Međutim, anketa među 1500 američkih odraslih osoba pokazuje da više Amerikanaca ne podržava Meghan nego što je podržava.

Par također nije uspio impresionirati američku publiku s njihovim dokumentarnim filmom “Harry i Meghan”. Prva epizoda je privukla manje od milijun gledatelja, za razliku od 2,4 milijuna u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje su Sussexi manje popularni.

Harry je također doživio neuspjeh sa svojom Netflixovom serijom “Heart of Invictus”, koja je zabilježila slabu gledanost na popularnoj platformi.

Meghan se povezala s poznatim prijateljima i bez problema se pojavljivala pred kamerama. Spekulira se da planira obnovu svog bloga Tig kako bi konkurirala brendu Goop Gwyneth Paltrow, koji vrijedi 250 milijuna dolara.

Njihove promjene životnog stila i pokušaji da se izbore s javnim mišljenjem doveli su do nagađanja da Meghan želi pobjeći od Harryjevih optužbi na račun kraljevske obitelji, dok Harry sebe vidi kao vodećeg globalnog filantropa.

Piše: Showbuzz

Related Article