Meghan Markle i princ Harry su uhvaćeni na mjestu koje milijarderi često koriste kao odredište za bijeg od milijunaša. Njihov odmor na egzotičnom otoku Canouan na Karibima privukao je pažnju medija.

Fotografija parova koji šeću držeći se ruku pod ruku uz more na otoku Canouan otkrivena je nedavno i plijeni pažnju javnosti. Umorni od užurbanog životnog tempa, Meghan i Harry su odlučili iskoristiti priliku za opuštanje i bijeg na tajni otok koji privlači milijardere i slavne facijalne iz cijelog svijeta.

Na fotografiji možemo vidjeti kako sretno napuštaju prodavnicu hrane u području Sandy Lane Yacht Cluba i marine u Glossy Bayu. Meghan je nosila haljinu boje slonovače i panama šešir s vrpcama, dok je Harry izgledao ležerno u tamnoplavim kratkim hlačama, bijeloj majici i japankama.

Par je uživao u šetnji šetalištem ukrašenim bujnim zelenilom i cvijećem te su se na kraju ukrcali na luksuzni čamac koji ih je odveo prema sjevernoj obali Canouana.

Otok Canouan je dobro poznato čarobno mjesto na kojem milijarderi dolaze kako bi se udaljili od očiju javnosti i uživali u prekrasnim pješčanim plažama i luksuznim odmaralištima. Canouan Estate Resort and Villas, Mandarin Oriental i Soho Beach House Canouan samo su neka od ekskluzivnih odredišta koja su privukla velike zvijezde kao što su George Clooney, Robert Downey Jr. i Leonardo DiCaprio.

Osim luksuznih odmarališta, Canouan ima i bogatu ponudu restorana, trgovina i aktivnosti na otvorenom, čineći ga idealnim bijegom za parove poput Meghan i Harryja koji žele uživati u privatnosti i opuštanju.

Iako su na ljetovanju bez djece, 4-godišnjeg Archija i 2-godišnje Lilibet, Meghan i Harry su pokazivali sreću i složnost dok su prošetali otokom.

Ova egzotična destinacija na Karibima definitivno pruža mir i privatnost milijarderima i slavnim facijima, kao i parovima kao što su Meghan i Harry koji žele trenutke samo za sebe.

Izvor: Showbuzz

Related Article