Meghan Markle doživjela je neugodnu situaciju na humanitarnom događaju koji je organizirao poznati glumac Kevin Costner.

Na eventu One805Live! u Santa Barbari, Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se kao posebni gosti. Međutim, Meghan je doživjela neugodnost kada je izašla na pozornicu da održi govor.

Voditeljica eventa ih je predstavila kao posebne goste, a kamere su snimile trenutak kada je Meghan prilazila pozornici uvjerena da će se obratiti okupljenima. No, mikrofon joj nije bio predan u ruke, i shvatila je svoju pogrešku te se brzo pomaknula u stranu. Nakon što su zauzeli svoja mjesta na pozornici, drugi voditelj je ponudio mikrofon princu Harryju, ali ga je on odbio.

Trenutak je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su se odmah počeli širiti. Mnogi su komentirali Meghanino umišljeno ponašanje i želju da bude u središtu pažnje, ali ovaj put joj to nije uspjelo.

“Meghan uvijek traži pažnju, a Harry je uvijek zbunjen i izgubljen. Ostala sam bez riječi”, “Još jedan dan kada je Meghan pokazala svoje pravo lice i ispala smiješna. Ne mogu ni zamisliti kako bi bilo da obavlja kraljevske dužnosti, bilo bi to pravi cirkus”, “Kakva neugodnost”, “Ne vjerujem”, “Ovo je bilo neugodno”, “Kevin izgleda neimpresionirano” – samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Članak preuzet sa stranice: Showbuzz

Related Article